sidearea-image
Frizerie românească, un barber shop în Bucuresti, zona Universitate – Calea Victoriei, un loc primitor cu o atmosferă relaxată, având ca principiu de bază satisfacerea clienților de orice tip si gust.
Strada Ion Câmpineanu 21, București 030167
0770 674 104
lamustati@gmail.com
Urmareste-ne
FOLLOW US
Tendințe Coafurile Bărbați 2023

Top 10 Tendințe în Coafurile pentru Bărbați în 2023

Domnilor.. Va asteptam pe la noi !

În București, stilul și eleganța bărbaților sunt o prioritate! Iar 2023 vine cu o explozie de creativitate în materie de coafuri pentru bărbați. Iată cele Top 10 Tendințe pe care noi le-am pregătit. La Mustati, barber shop-ul nostru de top, situat în inima Universității din București, suntem dedicați aducerii celor mai recente tendințe în coafurile pentru bărbați.

Barber Shop de Top la Universitate

La Mustati nu este doar un barber shop, ci un loc unde se desfășoară magia transformării. Fie că sunteți în căutarea unei tunsori clasice sau a celei mai noi tendințe de pe podium, vă garantăm că veți pleca de la noi cu o încredere sporită.

Tunsorile scurte sunt întotdeauna la modă, și în 2023 ele continuă să fie în centrul atenției. Echipa noastră de la La Mustati vă poate ajuta să găsiți tunsorile perfecte domnilor! Bucurestiul – un public care caută să se mențină la curent cu ultimele tendințe în coafurile pentru bărbați. De la texturi și linii clare până la tunsori dezordonate, suntem aici pentru a vă ajuta să vă definiți stilul.

Top 10 Tendințe în Coafurile pentru Bărbați în 2023

Coafuri cu texturi naturale:

Părul lung poate arăta uimitor când este lăsat să își dezvăluie textura naturală. Această tendință presupune evitarea utilizării excesive de produse pentru stilizare și accentuarea frumuseții naturale a părului.

Coafuri cu bucle și onduleuri:

Buclele și onduleurile adaugă un farmec aparte părului lung. Această tendință implică crearea unor bucle moi și naturale sau a unor onduleuri relaxate care să ofere un aspect boem și plin de personalitate.

Coafuri sleek și drepte:

Pe de altă parte, părul lung poate fi perfect drept și sleek. Acest look necesită o îngrijire și o îndreptare profesionistă pentru a obține un finisaj impecabil și strălucitor.

Accesorii pentru păr:

În 2023, accesorizarea părului lung este la modă. De la agrafe și bentite elegante până la bentițe cu aspect vintage, există multe modalități de a adăuga un plus de stil coafurii dvs.

Coafuri cu efect de plajă:

Părul lung poate beneficia de aspectul relaxat și desprins de plajă. Această tendință implică utilizarea produselor care oferă volum și textură pentru a obține un aspect windswept.

Coafuri inspirate din cultura pop:

Unele dintre cele mai recente coafuri pentru bărbați în 2023 sunt influențate de vedetele din industria muzicală și cinematografică. De la coafuri cu influențe retro până la coafuri futuriste, există multe opțiuni pentru cei dornici să-și exprime personalitatea prin coafură.

Coafuri asimetrice:

Tendința asimetrică aduce un aer avant-gardist coafurilor pentru bărbați. Această abordare creativă presupune tăieturi neconvenționale și aranjamente care ies în evidență.

Coafuri clasice cu barbă:

Combinația dintre părul lung și o barbă bine îngrijită rămâne o opțiune populară în 2023. Această tendință oferă un aspect masculin și sofisticat.

Coafuri low-maintenance:

Pentru cei care preferă o abordare mai relaxată, coafurile low-maintenance sunt la modă. Acestea necesită puțin efort de stilizare și sunt ideale pentru bărbații cu un program aglomerat.

Coafuri colorate:

Pentru cei mai îndrăzneți, colorarea părului lung în nuanțe neobișnuite sau pastelate este o tendință în creștere. Această opțiune adaugă o notă de creativitate coafurii dvs.

 

În concluzie, in anul 2023, coafurile pentru bărbați sunt diverse și pline de posibilități. La Mustati, ne mândrim cu abilitatea noastră de a vă ajuta să vă exprimați personalitatea și stilul prin coafură. Veniți la barber shop-ul nostru din Universitate, București, și vă vom ajuta să adoptați cele mai recente tendințe în coafurile pentru bărbați. Speram ca articolul de astazi “Top 10 Tendințe” va ajuta sa va identificati mai usor tipul de tunsoare potrivit.

No Comments

Post a Comment